Om DS Advokater

Derfor bør du vælge Dejgaard Steenfeldt Advokater

Det er afgørende for os at yde en personlig og specialiseret rådgivning, hvad end det drejer sig om familie, erhverv eller private anliggender. 

Vi tager udgangspunkt i den helt konkrete og individuelle situation du befinder dig i og skræddersyr de løsninger, der passer til dig. 

Du kan kontakte os her 

 

Dejgaard Steenfeldt Advokater er etableret med det grundlag, at vi vil værne om kundernes værdier; hvad enten det er som forebyggende aftaler og juridiske redskaber eller det er i tilfælde, hvor der er opstået konflikter.

Vi ønsker at være erhvervslivets advokat, men også med en kobling til den private side af livet, bl.a. med rådgivning om de juridiske sider af privatøkonomien, hvad enten det er i parforholdet eller i forholdet mellem generationer

– Dejgaard Steenfeldt Advokater blev etableret i 2018 af advokat Birgitte Dejgaard og advokat Jens Erik Steenfeldt, som begge havde mange års erfaring fra større advokatkontorer og store offentlige og private virksomheder. Advokat Jens Erik Steenfeldt er indehaver af firmaet, mens advokat Birgitte Dejgaard bistår som samarbejdspartner i sager vedrørende børns retsforhold, hvor hun har specialkompetencer. Du er velkommen til at skrive til os på vores kontaktmail, hvis du har et spørgsmål vedrørende børn, og ønsker at vi formidler kontakt til Birgitte.

Du finder os i Odense, Middelfart og Bogense, hvor vi bor i dejlige og moderne lokaler.

Se nærmere under KONTAKT, hvor du finder os.

 

Jens Erik Steenfeldt

Advokat (H)
Erhvervsret

Jeg har igennem mange år arbejdet som advokat, dels i advokatbranchen, dels i den finansielle sektor. 

Jeg er cand. jur. fra Aarhus Universitet 1991, og har haft bestalling som advokat siden 1994. Jeg har møderet for Højesteret. 

Arbejdsområder:

  • Erhvervsrådgivning
  • Selskabsret og ledelsesrådgivning
  • Fonde, foreninger og offentlige myndigheder
  • Aftaler og kontrakter
  • Insolvensret og rekonstruktion
  • Generationsskifte og familiers formueforhold
  • Arv og testamente
  • Dødsboer
ds advokater jens erik steenfeldt